Jo, jag lever...

... å mår bara fint!

Packar som mest hela min lediga tid och rensar ut allt jag inte behöver. Riktig rensning i röran i sann Feng Shui-anda. Arbetet är frigörande och det känns bra. Jag ser fram emot att flytta. Frustrerar mest över att jag måste vänta tills den 1 augusti innan jag får tillgång till längenheten.

Å det finns badkar i lägenheten!!! Gissa om jag kommer få simmhud mellan tårna... mitt badbombskonto kommer att behöva utökas avsevärt i framtiden. För att inte tala om första frukosten på balkongen och avnjutningen en höstkväll av en päroncognac i kvällsolen insvept i TV-filten på balkongen, Till vintern kan barnen åka skidor bara utanför porten utan att jag behöver vara rädd för att det ska komma bildårar som hemma nu. Å posten å tidningen kommer med ett brak rätt
ner i brevlådan - in i lägenheten - jag behöver inte ens gå ut när det regnar för att komma åt söndagens DN!!!

Det här blir lysande! Positivt tänkande är nog viktigt. Jag får ju till och med tre stycken till att hälsa på om jag får tråkigt när jag inte har barnen - Micke och kidsen!

Det här med lägenhet börjar få sina fördelar. Ska bara jobba på lite med att förlika mig med planlösningen... har såååå svårt för korridorkök och korridor hall och kapprum i ett hörn. Men annars är det helt OK. 

Kram på er så länge!!!

hits