Resfeber i turbo-fart

Barnen har pirr i magen inför den kommande resan till mosten i Stockholm. Jag ser fram emot att få åka. Ska ta med mig EN stickning som jag kan koncentrera mig på. Förhoppningsvis är hinner jag klart för avlämning till en god vän på onsdag eftermiddag innan hemfärden från Umeå.

Ringde syster i går bara för att prata en liten stund medans kärleken åkte ut på ett ärende... En stund blev fort 72 minuter. Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

Tiden går fort ja... visst går den lite fortare för varje år. Beror det på att dagarna ser lika dana ut och inte går att särskilja eller är det för att livet helt enkelt bara blir roligare och roligare ju äldre man blir. Jag hoppas på det senare. I augusti kom vi tillbaks från semestern. Då skojade jag med mina jobbarkillar och sa - Ta fram julsakerna för innan vi vet ordet av är det dags att pynta. Och mycket riktigt... innan vi han sno oss om så var det första advent. Nu håller jag på att förbereda midsommarplaneringen. För när vi vaknar i morgon är det kanske midsommarafton - av bara farten.

Framtiden - WROOOOOM - Here I come!


PS. Senaste inköpet: En beggad PalmV på Blocket. För att hålla reda på "tiden" lite bättre. Telefonalmanackan håller verkligen INTE måttet...

Vill inte verka tjatig...

...men jag har varit lite sjuk igen! IGEN!!! Livet börjar ta mig tusan likna kattskit, rutten sådan. Den här gången brände jag av med en magsjuka. För er som inte vet så innebär det mer ångest för min del än kräk och annat som hör en magsjuka därtill. Jag gör vad som helst för att slippa kräkas... å då menar jag vad som helst. Säljer mina barn är ett exempel. Ett annat är -Ett skott i skallen - som kan bota och lindra.

Klart jag skulle ångra min efteråt. Men mitt i den värsta fobien då ångesten tagit tag om hela ens inre så går jag vilken väg som helst - bara den är enklare än att kräkas!!!

Men TACK och all LOV, PRIS och ÄRA till kärleken för assistans och lindring. För det är inte helt fel att få pannan baddad med kall våt handuk, mitt i natten efter en kräkattack, av mannan man älskar mest. Får man dessutom en egen tältsäng uppställd på toaletten med kudde och två täcken så är den nästan, men bara nästan OK, att vara magsjuk.

Nu gäller det bara att gudarna är god mot resten av familjen!!! För på torsdag bär det av till huvudstaden för att fira av farmor och farfar som fyller 165 år i år (80+85). Våldgästar Syster-Yster och Johan i deras nya lägenhet i Jarlaberg. Jag håller på att längta ihjäl mig!!! Så håll tummarna att tjejerna inte blivit smittade. Tänk er - Magsjuk 3-åring på tåg!?!?!?! Jag säger bara -NEJ TACK! Inte gärna.

hits