Avspark i sportvärlden

Två vänsterfötter å den enda bild som finns på oss tillsammans. Dansar gör vi inte - vi gör annat... här tittar vi på Hampus fotbolsmatch.

Mitt sportintresse är som ni redan vet - ganska vagt. Under sommaren har jag fått göra nya erfarenheter i sportens förlovade land. Blir bombarderad av ständigt nya sportresultat och har till och med lärt mig att Marcus Rosenberg är en fotbollsspelare - och INTE en fotomodell. Fot var det enda som var rätt. 

Snabbt konstaterat kan man väl säga att jag har två vänsterfötter i - FOTBOLL!

Vänsterfötter


Utsiker som ger insikter

Här kan man sitta och bara titta. Låta tankarna fara och bara vara. Jag rimmar så jag svimmar!!!

Utsikten är från verandan i stugan. Har varit där i sommar och bara tagit det lugt. Nu sist plockade vi lingon som vi fyllde frysarna med. Hela skogen är full av dessa goda bär och de hänger bara där och väntar på att bli plockade.

Emma var i sitt esse. Hon gick omkring med ändan i vädret och plockade för brinnande livet samtidigt som hon berättade allt hon skulle använda dessa delikatesser till. Gröten, köttbullarna, palten, bullar och kakor. Hon älskar lingonsylt och jag hoppas att vi fått i hop så att der räcker över vintern.

Utsikt HundsjöMina tjejer i paradiset

Här har ni mina guldägg mitt i paradiset. De sitter på trappen till stranden på landet. Å vad man kan älska två små människor. Det är så det gör ont. Och känslan av att inte räcka till är evinnerligt stor. Tack och lov så brukar föräldraskapet räcka bara man vet i sitt hjärta att man gör sitt bästa.

Dessa två underbara barn har vuxit i sommar så vi har fått byta ut garderoberna. Alva har nu ett ordspråk som är helt otroligt. Helt orädd pratar hon till och med i telefonen - med vem som helst och om ingen avbryter henne - hur länge som helst!

Till veckan ska de vara hos Micke så jag får gå dit och snusa på dem när jag kommer hem från Umeå. Tack Micke-hjärtat mitt för att vi har så underbara barn!

eochaBlir inte klok...

... det blir inte riktigt bra det här bloggandet. Förra inlägget ser bara för taskigt ut. Mitt arbetsskadade öga får spunk!!! Vet inte om det beror på Safari - Explorer eller på mitt macande i övrigt. Ibland fugerar det i Safari men inte i Explorer och tvärt om. I Explorer har själva redigeringsverktygen försvunnit!!! 

Å i Safari kan jag bara ladda upp bilder i bland... blir inte klok på all elektrisk teknik. Tacka vet jag gnuggisar - tyvärr är de svåra att publicera på nätet. Vore fint om det gick att gnugga fast dem på skärmen och sedan sända i väg som en packad fil rätt ut i cyberspace! 

I morgon ska jag skicka iväg min nya bäbis till tryckeriet. Min "Almanack för Svenska kyrkan" ska äntligen lämna mitt skrivbord och bli verklig. Jag är så nervös!!! Det är liksom lite mer skarp läge nu är förra året då Marie-Louise höll i trådarna. Mitt djupdykning i halleluja är över och nu väntar försäljningen av härligheten. Önska mig lycka till!

Blommor

Har införskaffat mig en ny digitalkamer - mycket bra liten fiffig uppfinning som jag dessutom kan bada(!) med. Den är vattensäker upp till två meters djup i 30 minuter. Det ni! Pass mig som är släpphänt. Nu kan jag tappa den i diskhon eller badkaret utan att få panik. Har gjort en närbildstest på lite blommor - och den är fantastisk. Måste säga att jag är mycket imponerad. 

Jag har försumamt min blogg men ska nu ta mig i kragen. Dessutm har jag bankat mig hårt i huvudet vad gäller handarbetet också och börjat avsluta några gamla påbörjade arbeten som legat och skräpat på tok för länge. Så håll ut Pernilla - dina pulsvärmare är på G! 


BlommorNy mediationsparadis

Har hittat mig ett mediationsparadis. Murbergskyrkan i Härnösand på friluftsmusets område. Kan verklighen rekommendera ett besök där.
Mina besök i Härnösand lär bli många i framtiden. Jag trivs som fisken i vattnet av sällskapet och vi har så roligt att det nästan svämmar över
På fredag åker vi halvvägs och träffas i Umeå för att njuta av tillvaron. Och till veckan är det skyddsombudsutbildning under måndag, tisdag och onsdag innan jag åker hem igen.

Murbergskyrkan

hits