Mot nya mål...

Har inte bloggat på ett bra tag nu. Det har varit lite rörigt sista tiden och mycket har hänt sedan sista bloggen. Försöker skingra tankarna lite nu när jag står mitt i vårat stora kaos. Ägnar kvällarna åt att packa lite inför flytten. Tittade in i mitt lilla pysselförråd under trappen och inser att jag har en himla massa mycket grejer som jag måste få plats med i en lägenhet. Vart ska jag sätta allt??? Och hur ska jag förvara alla mina goa fina papper. Under trappen var ju helt perfekt för stora ark...

Samtidigt som det känns skön att ha nått att göra, så gör sig sorgen att gå skilda vägar sig påmind gång på gång. I småsaker, som en champange-kork t.ex... 


Pysselförrådet


Mitt i palt-swiimet!

Har varit hos farmor och ätit palt. Proppmätt siktar jag nu in mig på sängen för att förslöa bort en stund till Men in black 2 på Z-TV. Sedan vi skaffat TV i sovrummet kommer jag i säng mycket tidigare än förut.

Vill passa på att tacka Apple för att de äntligen startat en svensk iTune music store. JIPPPIE!!! Nu kan man äntligen få tag i den musik man vill ha till en dräglig penning. Heja Apple - ni har gjort mig än mer stolt som iMac-ägare. 

Ser fram emot att få fylla min iPod Shuffle med nya fräscha låtar direkt från nätet, lagligt! 

Gonatti-natt!

Åter från Umeå

Har nu kommit tillbaks till verkligheten efter en styrelseutbildning i Umeå. Nu är det mötesteknik som avhandlats så det är propositionsorningar, förslag och tilläggsförslag samt voteringar med magiska följdord som proppat hjärnan full under tre dagar.

Imorgon är det normal arbetsdag som gäller. Skönt.


Säkert vårtecken

Den grimaserande tofsvipan har anlänt - det är ett säkert vårtecken. Har i dag masat oss runt Höträsket hela familjen på Naturens Dag. (Se mer på www.nsd.se) Velade först fram och tillbaka om vi skulle gå eller inte – +1,6 grader ute och snöblandat regn. När vi var hemma igen var det skönt att det var gjort. Barnen fick rida och vi åt grillade korv i skogen.

Idag åker jag bort och lämnar familjen hemma i tre dagar... de klarar sig bra men jag känner redan längtan hem till det sakterligt framskridande garageprojektet. Ska på facklig utbildning - alltid lika roligt!!! (Se mer på www.gf.se) De konstigaste med att vara borta är frånvaron av datorer... JAG KAN INTE KOLLA MINA MAIL!!! Det är som att vara utanför världens kant – även om jag sällan får några övernaturligt spännande mail. Men post är alltid post.

Var i stugan i går och räfsade löv och sökte den försvunna sticksågen. Farfar och jag har sökt efter sticksågen nu i en vecka. Den har gått upp i rök. Har gått igenom högt och lågt på de platser den kan tänkas vara på utan resultat. Det enda stället jag inte letat på är på utedasset – så jag kan ge mig tusan på att det är där den står. Får åka upp och kolla nästa helg.


Säkert vårtecken


hits