Stick-OS

Måsta få flascha lite för Stick-OS. Alla är kanske inte så intresserade av damhockey, skidspring och backhoppning. Med mer än 2500 deltagare och lag från hela världen!!! Jag är så impad att jag tappat hakan flera gånger.

Har kommit fram till att den enda sporten jag skulle titta på när det är vinter sport det är hockey - när crosschecking blir tillåtet, curlin - när det börjar valla i sargen och så backhoppning - när det går att dra i nödstoppen EFTER själva avgången... Så risken är inte allt för stor att jag blir sportfantast.

Däremot Stick-OS är något som intresserar mig i allra högsta grad. Här kämpar tjejerna för brinnande livet. Med växande maskantal och blåsor i händerna för att på 16 dagar hinna färdigt. Jag håller så klart på Team Sweden – ni är min hjälar.

HEJA HEJA HEJA!!!


Läs mer om Stick-OS:
http://www.swedenknits.blogspot.com/
http://yarnharlot.ca/blog/olympics2006.html

Kommentarer:
Postat av: Jennie Lindberg

Håll utkik efter målfotot i morgon... fredag.
Det är hög tid att förbereda intervjuv-frågor till en OS-vinnare!

Jennie

Postat av: Vivan

Å den blev härlig. Men du - ta det lugnt nu när du går in på andra varvet med den nya sjalen. Håller tummarna att garnet räcker!!! HEJA HEJA HEJA!!!

2006-02-20 @ 22:25:24
URL: http://vivans.blogg.se
Postat av: Vivan

Glömde fråga den klassiska frågan - Hur känns det så efter en runda i ringen med Ella??? Har du krafter kvar inför nästa rond??? Och går det verkligen att sensationera två gånger - under ETT OS???

Tacksam för svar.

/Redaktörn

2006-02-20 @ 22:27:00
URL: http://vivans.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits