Ett nytt strykjärn?!?!

Ja… ähum… ibland blir det inte som man tänkt sig från början. Det blir bättre!!! Sedan är det upp till betraktaren att avgöra. Det här mina vänner är ett strykjärn jag fått i julklapp av min farmor. Men jag satte mig ner och matchade ”strykjärnet VS OH-kort”. Det var en tung kamp, den varade in några veckor faktiskt. Så beslutet är noga övervägt och väl förankrat.

Ett stykjärn hade jag inte använd lika ofta – eftersom jag inte stryker vare sig mina eller barnens kläder. Ett strykjärn tillför inte mitt liv mycket mer än strukna kläder – om jag strukit vill säga. Ett strykjärn är FULT!

En OH-kortlek använder jag flera gånger i veckan – när den behövs eller ropar på mig eller för att jag behöver något annat att leka med än min bärbara dator. En OH-kortlek tillför mig så mycket mer än en elektrisk apparat med plattfot nämligen vägledning och guidning i min egna inre värld. En OH-kortlek är en lek med många fina bilder – som vi dessutom kan ha att hitta på sagor med jag och barnen. Om man plockar bort de mindre barnvänliga korten först vill säga.

Hoppas att farmor också förstår matchens resultat…

Ett nytt strykjärn?!?!


Kommentarer:
Postat av: Jennie

Krya på er!
Jag kommer hem i morgon kväll, sedan så är det kalas i helgen... vi kan väl höras om ni vill komma på "Vuxenkalaset" på lördag, eller "Barnkalaset" på söndag.

Jennie

Postat av: Vivan

Vi satsar allt vi har på BARNKALAS och hoppas vi är friska tills dess. Emmas hosta bör lugna sig lite så vi inte kastar oss ut i världen på smitteriturné... men tro inte du kommer undan att bli firad. Jag har inte glömt en nybliven 33-åring.

/VIV

2006-02-24 @ 10:42:03
URL: http://vivans.blogg.se
Postat av: Madonna

Hej hittade dig på portalen..vilken kör sjunger du i?

2006-02-24 @ 16:59:33
Postat av: Vivan

Mariakören, Stadsökyrkan - men våren har varit allt för sjuk och rörig så min närvaro har varit usel. Tyvärr.

2006-03-02 @ 13:24:31
Postat av: Annelie

Jag vet hur det känns med sjukdommar och elände. Min familj har varit sjuka i 2 veckor jag har 5 barn. Alla har varit sjuka och är fortfarande.

2006-03-25 @ 08:51:08

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits